|
|
| Συγγραφέας | Μήνυμα |
|---|
Starlight Administrator

Number of Posts: 4806 Registration Date: 14/03/2010
Character sheet Magic Object: Κιβωτός των στοχασμών House: Silentium
 | Θέμα: Οι αστείες σας στιγμές. Σαβ Jul 17, 2010 2:35 pm | |
| |
|
 | |
The Cursed Prince Druid

Number of Posts: 6164 Registration Date: 02/02/2010
Character sheet Magic Object: Το βιβλίο του Ημίαιμου Πρίγκιπα House: Silentium
 | Θέμα: Απ: Οι αστείες σας στιγμές. Σαβ Jul 17, 2010 3:07 pm | |
| αστείες στιγμές... χμ... δεν θυμάμαι κάτι συγκεκριμένο. θα υπήρχαν πολλά φαντάζομαι.
αν αρχίσετε να λετε για ηλίθιους που έκανα κάποιου είδους ηλιθία χοντρή "φάρσα" για να το παίξουν και καλά "είμαι σπουδαίος", πέστε μου το νa κλειδωθώ από τώρα σε κανα πύργο. :llol: |
|
 | |
Starlight Administrator

| Θέμα: Απ: Οι αστείες σας στιγμές. Σαβ Jul 17, 2010 3:16 pm | |
| Ω, σε μένα δεν κάνουν φάρσες. :llol: Λένε θεϊκές ατάκες. Ένα περιστατικό που θυμήθηκα. Φαντάζομαι όλοι θυμάστε την διαφήμιση με την ατάκα "Φέεετααα". Λοιπόν, ο γνωστός απουσιολόγος αποφάσισε να την εκμεταλλευτεί. Νεοελληνική Γλώσσα, με την καλύτερη καθηγήτρια του σχολείου (η οποία θα φύγει φέτοοος  ) και, ως συνήθως, έχει πιάσει ψιλή κουβεντούλα. Καθηγήτρια: Αλέξανδρε, έλα στο πρώτο θρανίο. :| (αυτός αρχίζει να μαζεύεται αργά και χαλαρά. Τσατίζεται η κυρία) Καθηγήτρια: Άντε Αλέξανδρε μία ώρα! Αλέξανδρος: (με το γνωστό ύφος) Φέεεετααααα. Για ένα δευτερόλεπτο να έχουμε μείνει έτσι --->  και μετά να σκάμε όλοι στα γέλια, μαζί και η καθηγήτρια. Αλλά δεν το γλίτωσε το 1ο θρανίο. :llol:  Aim for the moon. If you miss, you may hit a star. 
| My world. Passports please.: | | |

Proud to be the little-one with the glasses. |
|
|
 | |
The Cursed Prince Druid

| Θέμα: Απ: Οι αστείες σας στιγμές. Σαβ Jul 17, 2010 3:20 pm | |
| ^αυτό δεν έπρεπε να το πεις. τώρα θα το πω, και ας είναι σπαμ. κάτι παρόμοιο έκαναν και σε εμάς, και το κάνουν συνέχεια. είναι μια σκέτη φρίκη, δεν μπορώ να το ακουω. :| μπορεί να είμαστε ξέρω γω σε συγκέντρωση, και σαν μιλάει ο διευθυντής, απροειδοποίητα να πετάγεται κάποιος "άντε ρε Γιώργη, παρέλαση κάνουνε?" και αν απαντάνε όοοολοι εκτός εγώ "Φέεεεεεεετα". Τον το μισώ. πολύ όμως. πάραπολυ. |
|
 | |
Laverne de Montmorency Moderator

Number of Posts: 1984 Registration Date: 05/03/2010
Character sheet Magic Object: Αόρατος Μανδύας House: Silentium
 | Θέμα: Απ: Οι αστείες σας στιγμές. Σαβ Jul 17, 2010 3:28 pm | |
| |
|
 | |
The Cursed Prince Druid

| Θέμα: Απ: Οι αστείες σας στιγμές. Σαβ Jul 17, 2010 3:42 pm | |
| Α! Θυμήθηκα κάτι που είναι όντως αστείο! Κάναμε γεωγραφία (εσείς το λετε γεωλογία σαν μάθημα νομίζω) και λέγαμε κάτι για ηφαίστεια, και εκείνη την στιγμή μύρισε κάτι καμένο. Σκέφτομαι εγώ «είναι δυνατόν να κάνει τόσο καλά το μάθημα που να μυρίζει σαν ηφαίστειο?» Προφανώς, δεν ήμουν ο μόνος που αντιλήφθηκε την μυρωδιά, γιατί πολλά κεφάλια γύρισαν πίσω. Γυρίζω και εγώ να δω τι έβλεπαν, και αντικρίζω καπνούς, να βγαίνουν από ένα θρανίο, χωρίς να φαίνεται πουθενά φωτιά. Ο μαθητής που καθόταν εκεί, έκρυψε βιαστικά έναν αναπτήρα(όχι, ούτε καπνίζει, ούτε το έκανε επίτηδες. Αλλιώς δεν θα το θεωρούσα «αστείο», αλλά βλακώδες.) και άρχισε να φωνάζει «θαύμα! Θαύμα!» |
|
 | |
Starlight Administrator

| Θέμα: Απ: Οι αστείες σας στιγμές. Σαβ Jul 17, 2010 3:51 pm | |
| |
|
 | |
The Cursed Prince Druid

| Θέμα: Απ: Οι αστείες σας στιγμές. Σαβ Jul 17, 2010 4:00 pm | |
| έφερε και τον διευθυντή, ο οποίος ήταν φυσικός, και άκουγε σαστισμένος τις εξηγήσεις του μαθητή για παραγωγή θερμότητας, με την τριβή της καρέκλας στο πάτωμα. |
|
 | |
Starlight Administrator

| |
 | |
Daughter of Moonlight Βέλλα

Number of Posts: 2356 Registration Date: 09/04/2010
Character sheet Magic Object: Το Κοφτερό Μαχαίρι House: Silentium
 | Θέμα: Απ: Οι αστείες σας στιγμές. Σαβ Jul 17, 2010 4:37 pm | |
| Αστειες στιγμεςς....Χμμμ...για να σκεφτω.Υπηρξαν αρκετες φετος αλλα θα πω μονο μια τωρα για να αφησω την Σοφια να πει τις υπολοιπες. Λοιιπποοοννν...Ειχαμε φυσικη.Στην φυσικη εγω και η Σοφια δεν παρακολουθουμε ποτε μαθημα αλλα κοιταζουμε τον καθηγητη απλα και κανουμε πως καταλαβαινουμε.Εγω που και που πεταω και απο καμια ερωτηση ετσι για να του δειξω οτι καταλαβα.Τελος παντων ηταν μια μερα που καμια απο τις 2 (βασικα ουτε η ταξη)δεν ειχε ορεξη για μαθημα.Και ετσι οπως αυτος εξηγουσε για βαρυτητες και σωματα πεταω στην Σοφια το ακολουθο<<Καλε Σοφια το εμαθες οτι κερδισε ο Αιολος στο παιδικο πρωταθλημα?>> Και το ακουσε ο καθηγητης και μου απαντησε <<Το εμαθα εγω Βασιλινα.Γιατι εχουμε κανεναν ενδιαφερομενο απο τον Αιολο.?Ησουν και εσυ στον αγωνα?>>Και μετα ξεκιναει ο εξης διαλογος Αλεξανδρα:Οχι κυριε δεν ηταν αυτην αλλα ενημερωνοταν συνεχως.Ξερετε ειναι ενας.....<<Ξαδερφος>> της εκει. Κος Γιαννουλης:Ναι....Και ποιος ειναι αυτος ο<<Ξαδερφος>> να σου πω αν αξιζει? Μαρια Χ.: Ειναι ενας κυριε που εχει πολυ χρυσο στομα(Χρυσοστομος)και ερχεται στο σχολειο μας. Σοφια: Ναι ναι και ειναι δεμενοι μεταξυ τους σαν κρικοι(Απο τους κρικους προκυπτει το επιθετο του) Κος Γιαννουλης: ΑΑααα τωρα που μου ειπες Σοφια για κρικους καταλαβα ποιον λες.Μπραβο μπραβο πολυ καλο παιδι και παιζει και καλο μπασκετ.Σου ειπε για τους αγωνες που εχουν το Σαββατο στον Βολο.??(Εγω να εχω μεινει με το στομα ανοιχτο και να με εχει πιασει σπαστικο γελιο) ΕΒιτα:Τι δηλαδη ουτε αυτο το Σαββατο δεν θα βγουνε???Αμαν ρε Βασιλινα τους πιο ακυρους πας και βρισκεις.. Υ.Γ Περιττω να σας πω πως καθε φορα που τον εβρισκα απο τοτε ειτε στον δρομο ειτε στο σχολειο σε κανεναν διαδρομο τον καθηγητη με ρωτουσε <<Τι κανει ο ξαδερφος βασιλινα?>> |
|
 | |
Laverne de Montmorency Moderator

Number of Posts: 1984 Registration Date: 05/03/2010
Character sheet Magic Object: Αόρατος Μανδύας House: Silentium
 | Θέμα: Απ: Οι αστείες σας στιγμές. Σαβ Jul 17, 2010 4:44 pm | |
| |
|
 | |
Nienna 7th Year

Number of Posts: 262 Registration Date: 04/08/2010
Character sheet Magic Object: Palantir House: Austerus
 | Θέμα: Απ: Οι αστείες σας στιγμές. Παρ Aug 06, 2010 9:53 pm | |
| Εμείς στην Γ΄Λυκείου κάναμε τις πιο πολλές και καλύτερες φάρσες....όπως να πάιζουμε Φρουτιέρα, Λεωφορείο, Πρίζα κτλ την ώρα του μαθήματος όλη η τάξη...μέχρι να κάνουμε μιμήσεις καθηγητών ή διαφόρων προσώπων και να έχουμε τους ίδιους τους καθηγητές για κοινό....
Αλλά αυτό που μου είχε μείνει είναι η φορά που σε ένα από τα συνηθισμένα λόγω απεργιών κενό μας, βαριόμασταν και είχαμε και 3ωρο κενο (τέταρτη, πέμπτη και έκτη ώρα) και έβδομη ώρα θα είχαμε ΑΟΔ... και είχαμε πάει στην καθηγήτρια να την παρακαλέσουμε να μας αφήσει να φύγουμε γιατί δεν είχε νοήμα να χάνουμε τόσες ώρες από την ζωή μας και ενόψει Πανελληνίων....αλλά αυτή ανένδοτη να χάσει την "παράδοση" του μαθήματός της(σχεδόν πάντα παίζαμε με τα φυσοκάλαμα)...αρνήθηκε.
Οπότε κι εμείς κάναμε μάζωξη και αποφασίσαμε να της κάνουμε χουνέρι...και μαζευτήκαμε όλοι και σκίσαμε σελίδες από ότι βιβλία είχαμε και τις κάναμε μπαλάκια και πήγαμε πολύ ήσυχα έξω από την τάξη που είχε αυτή μάθημα εκείνη την ώρα, και μόλις πλησίασε τα παράθυρα...τα ανοίξαμε και πετάγαμε όλοι μέσα και πάνω της τις μπαλίτσες και κάναμε αλαλαγμούς!!!!!...και μετά τρεχαλητό μέχρι την τάξη μας... Η κυρία (καλή της ώρα...τότε ήταν Αναπληρώτρια) κόντευε να πάθει ανακοπή και ο Θρησκευτικός που έπιασε κάποιους την ώρα που τρέχανε προς την τάξη, πήγε και μας κατέδωσε (ενώ μας το έπαιζε γενικά φιλαράκι)... Το αποτέλεσμα??? Αφού σταμάτησαν όλες οι τάξεις τα μαθήματα(αφού με τις φωνές και τα τρεχαλητά τους είχαμε ξεσηκώσει όλους), οι καθηγητές έκαναν έκτακτο συμβούλιο και τηλεφωνούσαν τους γονείς μας και μας απειλούσαν με ποινολόγιο και τριήμερη αποβόλή όλη την τάξη.....η κυρία είχε φύγει έκτακτα για το Νοσοκομείο (και καλά)... η συνέλευση κράτησε μισή ώρα, μετά πήγε μία αποστολή (με εμένα μέσα) στους καθηγητές και τους κλαφτήκαμε.... και τελικά φύγαμε όλοι την πέμπτη ώρα!!!! Άρα αποστολή εξετελέσθη!!!!!!!
|
|
 | |
Imperio Moderator

Number of Posts: 5535 Registration Date: 02/03/2010
Character sheet Magic Object: Καθρέφτης του Εριζεντ House: Silentium
 | Θέμα: Απ: Οι αστείες σας στιγμές. Τετ Aug 18, 2010 1:22 pm | |
| |
|
 | |
The Cursed Prince Druid